ΟΧΙ!.. Δεν είναι αυτό η Ελλάδα!..

Σάββατο, Μαΐου 27, 2017


Ο δημοσιογράφος και Γενικός Γραμματέας της ΕΣΗΕΑ Γιώργος Φιλιππάκης ανάρτησε στο FB το παρακάτω κείμενο με αφορμή τον τραυματισμό του πρώην πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου από έκρηξη αυτοσχέδιας βόμβας σε φάκελο, που του είχε σταλεί.

«Από τις 6 χθες το απόγευμα ο Λουκάς Παπαδήμος τραυματίστηκε από την αυτοσχέδια βόμβα μέσα στο αυτοκίνητό του, έσπαγα το κεφάλι μου από πού ερχόταν και που πήγαινε ο υπαλληλάκος αυτός της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.
Την απάντηση την έδωσε ποιος νομίζετε;

Ο Αντωνάκης ο Σαμαράς. Με ποιο τρόπο;

Ο Σαμαράς τηλεφώνησε στο άλλο ξεπουλημένο τομάρι, τον Γιάννη Στουρνάρα γιατί κάτι προφανώς υποψιαζόταν. Και βέβαια ο Στουρνάρας του είπε την είδηση. Νωρίτερα ο Στουρνάρας και ο Παπαδήμος είχαν μυστική συνάντηση άγνωστο που και φυσικά κανείς δεν γνωρίζει τι συζήτησαν, αλλά και που συναντήθηκαν. Και οι δυο ξεπουλημένοι υπάλληλοι Τραπεζών ντόπιων και ξένων είναι τόσο ανακατεμένοι στο ξεπούλημα της χώρας αλλά και του εθνικού πλούτου και κυρίως ευθύνονται για το κατάντημα και την εξαθλίωση του Ελληνικού Λαού .Ο Παπαδήμος σήμερα είναι Πρόεδρος της Ακαδημίας Αθηνών, ενός θεσμού που βρωμάει από απόσταση, ενώ ο Στουρνάρας παίζει τον ρόλο του Κεντρικού τραπεζίτη για λογαριασμό Σόιμπλε και λοιπών καθαρμάτων στην Ευρώπη.

Για να είμαι ξεκάθαρος δεν θα με ενοχλούσε καθόλου αν έσκαγε και μια ακόμη βόμβα στα πόδια του Στουρνάρα».

Υ.Γ.
Η ανάρτηση αυτή συγκέντρωσε  242 «Μου αρέσει» !...

Αναρωτιέμαι:

Θα υπάρξει οποιαδήποτε ενέργεια της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών για την χυδαία παραβίαση κάθε δημοσιογραφικής δεοντολογίας;


Θα παρέμβει αυτεπάγγελτα η Δικαιοσύνη για αυτήν την «δέσμη» παραβιάσεων του Ποινικού Κώδικα;

Και το σημαντικότερο.
Ποιο μπορεί να είναι το αύριο στην  χώρα, όταν έχει βυθιστεί σε μια τόσο βαθιά και σκοτεινή κοινωνική κρίση; 

Σχετικές Αναρτήσεις

0 σχόλια