ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΥΧΕΣ- Το επιβάλλει το τέλος του χρόνου.

Κλείνει και για τα «Επίκαιρα Σημειώματα» το 2006
και ένας καινούργιος χρόνος μας έρχεται σε λίγο.
Δύσκολο να ξεφύγω από την παράδοση των ημερών και των ευχών.

Το Βlog αυτό ήταν μια πρόκληση και ένας πειρασμός, στον οποίο υπέκυψα με ιδιαίτερη ευχαρίστηση και δεν το κρύβω.

Από την πρώτη στιγμή ξεκαθάρησα πως θα επιχειρούσα ένα σχολιασμό της επικαιρότητας με νηφαλιότητα και αντικειμενικότητα, τώρα μπορώ να πω, πωςόλα όσα διατύπωσα τους τελευταίους αυτούς μήνες, δεν ήταν παρά αυθόρμητες σκέψεις της στιγμής, σε ό,τι θεωρούσα σημαντικό και με γενικότερο ενδιαφέρον.Γι αυτό και δεν διεκδικώ τελειότητα γραφής, ούτε και πληρότητα στις σκέψεις της κάθε στιγμής.

Ήταν ακόμη μια καταγραφή της ιστορικής διαδρομής γεγονότων, που και σήμερα εξελίσσονται,, χωρίς σκοπιμότητες και υστεροβουλίες, ελπίζω με αντικειμενικό τρόπο.
Και ήταν ακόμη κάποιες προσωπικές αναμνήσεις από ένα μακρινό παρελθόν, που μεταφέρθηκαν στις σελίδες των Σημειωμάτων, με τρυφερότητα και συναισθημα.

Έτσι κι αλλοιώς πρόκειται για ένα «Ημερολόγιο» ανοικτό στους φίλους και γνωστούς.Σ αυτούς απευθύνεται προπαντός. Γι αυτό και δεν επεδίωξα ούτε ευρύτερη γνωστοποίηση του Blog ,ούτε και διαδρομές στους καθιερωμένους δρόμους και μεθόδους «επαφής» με άλλα Blog.


Στους φίλους και γνωστούς λοιπόν, που αυτούς τους μήνες με τίμησαν με τις επισκέψεις τους, εκφράζω τώρα τις εγκάρδιες ευχές μου για ένα ευτυχισμένο, δημιουργικό, γεμάτο ευκαιρίες και προκλήσεις 2007.

Σχόλια