ΑΠΑΝΤΗΣΗ σε διαμαρτυρόμενο αναγνώστη των "Σημειωμάτων"



Πριν λίγες ημέρες, ένας φίλος μου παραπονέθηκε πως ενώ προσπάθησε πολύ δεν κατάφερε να στείλει μέσα από την διαδικασία των comments κάποιες σκέψεις του για ένα από τα Σημειώματά μου, δεν θυμάμαι ακριβώς ποιό.
Μου έκανε εντύπωση αλλά δεν έδωσα συνέχεια, γιατί το σύστημα κάποια φορά – μία και μοναδική- λειτούργησε.

Σήμερα είδα ότι υπάρχει όντως κάποιο πρόβλημα. Πρώτα πρώτα έλαβα ένα μήνυμα με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, που αναφερόταν σε μια «ανωνυμία ευγενείας» και διαμαρτυρόταν για όλους αυτούς, που κρύβονται πίσω από ανωνυμίες και κρίνουν τα πάντα.
Ομολογώ πως δεν κατάλαβα περί τίνος ακριβώς πρόκειται.Περιμένω συνεπώς να τα ξαναπούμε.

Στο επόμενο ταχυδρομείο το μήνυμα ήταν σαφές:

Το επαναλαμβάνω και εδώ:
« Κύριε Σαλπιστή, βρίσκω απαράδεκτο να είναι τόσο δύσκολο να στείλει κανείς μία υποσημείωση σε ένα οποιοδήποτε θέμα του ημερολογίου σας.Πρέπει να το φροντίσετε, αλλοιώς να δηλώσετε ότι δεν σας ενδιαφέρει αυτή η δυνατότητα και δεν την παραχωρείτε στους αναγνώστες της σελίδος σας».

Λοιπόν αγαπητέ φίλε, όντως κάτι συμβαίνει. Για να διαβάσω το σχόλιό σας, ανοίγοντας τα comments, χρειάστηκα τέσσερις προσπάθειες, αλλά τελικά τα κατάφερα.

Πρέπει να ομολογήσω πως δεν μου είναι και πολύ οικεία πολλά πράγματα με τους υπολογιστές. Αλλά θαυμάζω τις δυνατότητές τους και αρνούμαι να δηλώσω «ουκέτι καιρός» και να παραιτηθώ.

Υπομονή λοιπόν.
Το Σαββατοκύριακο έρχεται ο Σάββας και ελπίζω πως θα βρει την λύση.

Σχόλια

  1. Exw molis kanei upgrade sti kainouria ekdosi tou blogger i opoia ektos twn allwn yposxetai megalyteri aksiopistia kai statherotita. Menei mono na to diapistosoun kai oi anagnostes tou blog. To dokimastiko comment pou esteila den parousiase kanena provlima, elpizo na min yparksei paromoio provlima apo do kai pera.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου