ΞΕΧΑΣΤΗΚΑΝ όλα, το κατσικάκι, τα δομημένα ομόλογα, η "Ιστορία". Προέκυψε "αίμα"...




Ξεχάστηκε το κατσικάκι , ξεχάστηκαν τα «δομημένα ομόλογα», ξεχάστηκε η Ιστορία της Στ΄ Δημοτικού.

Μας προέκυψε ο τραγικός ο συγκλονιστικός όντως θάνατος του νεαρού, στην σύγκρουση των «φιλάθλων» Παναθηναϊκού- Ολυμπιακού.

Προέκυψε δηλαδή το «αίμα», κατά την χυδαία ορολογία, που καθορίζει τις προτεραιότητες και τα ενδιαφέροντα των Μέσων, και κυρίως των τηλεοπτικών..

Μπαίνουμε στην Μεγάλη Εβδομάδα, και απ΄ ότι φαίνεται θα είναι όντως μια εβδομάδα «παθών», όχι του Θεανθρώπου, αλλά των απλών ανθρώπων, που θα βομβαρδιστούν για άλλη μια φορά από τα απερίγραπτα «παθήματα» της ελληνικής πολιτικής και της κοινωνίας.

Και να ήταν μόνο αυτά;

Ακούς τα επιχειρήματα, τις δικαιολογίες, τα «νέα μέτρα» για την προστασία των συνταξιούχων, ή των φιλάθλων, ή των καταναλωτών και εξοργίζεσαι γιατί σε ελάχιστα λεπτά ανακαλύπτεις ότι τα μέτρα αυτά ισχύουν από χρόνια, ως νόμοι, ως διαδικασίες, ως κανονισμοί, που όμως ποτέ δεν εφαρμόζονται.

Απλώς προηγείται κάθε φορά ένας «επικοινωνιακός βομβαρδισμός», μια βαρύγδουπη σύσκεψη, μια νέα Επιτροπή προκύπτει από το πουθενά, νέες δηλώσεις σε εντυπωσιακό περιτύλιγμα για να ακολουθήσει το ...τίποτε!...

Υπομονή, ως την άλλη αποκάλυψη.

Σχόλια